Yleiset sopimusehdot


Hyväksymiskäytäntö

Tilauksen hyväksyminen ja sopimuksen tekeminen sinun ja meidän välillä tapahtuu lähettäessäsi sinulle tilaamia tuotteita, jollei ole ilmoitettu, että emme hyväksy tilaustasi, tai jos olet peruuttanut sen ohjeiden ohjeiden mukaisesti. peruuttaa ja tilata.


Tilauksen hyväksymättä jättäminen voi johtua jostakin seuraavista:
  • Tilaamasi tuote ei ole saatavissa varastosta
  • Emme pysty hankkimaan valtuutusta maksuasi varten
  • Hinta- tai tuotekuvausvirheen tunnistaminen
  • Et ole täyttänyt pääsäännöissä vahvistettuja kelpoisuusvaatimuksia


Tekijänoikeusilmoitukset

Tekijäteokset, kuten kaikki tällä sivustolla mainitut mallit, grafiikat, tekstit ja kuvat, varaa AkutTaalla.com. Ilman omistajan virallista suostumusta näitä aineistoja ei saa kopioida, lähettää, näyttää, levittää tai jäljentää laittomasti liiketoimintaan tai kaupallisiin tarkoituksiin.


Verkkosivuston sisältö ja tiedot

Voimme käyttää tämän sivuston tietolähdettä henkilökohtaisesti, jos sinun on noudatettava käyttöehtojamme. Jos kuitenkin osallistut tietojenvaihtoon kolmannen osapuolen kanssa, et voi enää ladata, tulostaa tai jakaa tietoja enää. Mitään tällä verkkosivustolla julkaistua materiaalia ja tietoa ei saa jäljentää, tallentaa hakujärjestelmään tai siirtää millään muodolla tai millään tavalla, sähköisesti, mekaanisesti, valokopioimalla tai levittää edelleen toiselle henkilölle tai henkilöllisyydelle. Sinun ei pidä harjoittaa tätä verkkosivustoa koskevaa toimintaa, joka on ristiriidassa sovellettavien lakien, asetusten, ehtojen ja ehtojen kanssa, jotka olet sopinut kanssamme. Sinun on hyväksyttävä, että et käytä mitään automaattisia laitteita, kuten robotteja tai hämähäkkejä, tai manuaalista prosessia web-sivujemme seuraamiseen tai kopiointiin luvattomiin tarkoituksiin ilman erillistä lupaa.


Vastuun rajoitus

Toimittajamme tai voimme poistaa tai tehdä muutoksia tässä kuvattuihin tietoihin, tuotteisiin tai palveluihin milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle ja ilman vastuuta sinulle. Pidätämme oikeuden lopettaa kaikki tai kaikki verkkosivustojen tarjoukset ilman erillistä ilmoitusta.

Me kieltäydymme kaikista verkkosivustoa koskevista takuista ja esityksistä, mukaan lukien kaikki implisiittiset takuut kaupallisuudesta, kolmansien osapuolten oikeuksien loukkaamisesta, viruksista tai muista haitallisista koodeista vapaudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen;

Emme takaa verkkosivustolla olevien tietojen ja materiaalien tarkkuutta, riittävyyttä tai täydellisyyttä. Kieltäydymme nimenomaisesti vastuusta virheistä tai puutteista materiaaleissa ja tiedoissa;

Emme ole vastuussa mistään viivästyksistä, käyttövaikeuksista, tietokoneviruksista, haitallisista koodeista tai muista tämän sivuston virheistä, verkkosivuston ja käyttäjien tiedostojen ja käyttäjien selainten tai muiden sivustojen käyttöohjelmien välisistä yhteensopimattomuuksista tai muista ongelmista jotka käyttäjät kohtaavat syistä, joita meidän käsistämme ei ole.

Kaikille tuotteillemme taataan virheitä 30 päivän ajan siitä, kun lähetyspäivämäärästä toisin mainitaan tässä, me vapautamme kaikista takuista tai minkäänlaisista ilmaisuista tällä sivustolla myytäville tuotteille. Hyväksyt, että minkä tahansa myytyn tuotteen ainoa ja yksinomainen vastuu verkkosivustollemme on tilatun tuotteen hinta. Lisäksi verkkosivustomme, tytäryhtiöt ja kolmannet osapuolet eivät missään tapauksessa ole vastuussa myytyihin tuotteisiin liittyvistä erityisistä, epäsuorista, välillisistä tai rangaistavista vahingoista.


turvallisuus

Turvallisuus on tärkein prioriteettimme. Olemme sitoutuneet pitämään tilitietosi turvassa. Voit suorittaa maksun Paypalin kautta, joka molemmat hyväksyvät verkkosivustollemme kehittyneen suojatun pistokekerroksen (SSL), joka voi tehdä tapahtumastasi turvallisen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olemme vastuussa tilisi ja salasanan luottamuksellisuudesta. Siksi, varmista, että pidät salasanasi turvassa. Jos olet alle 18-vuotias, kaikki liiketoimesi on tehtävä vanhempiesi tai huoltajien valvonnassa.


yksityisyys

Hyväksyt, että voimme paljastaa ja siirtää kaikki tämän verkkosivuston kautta tarjoamasi tiedot (i) kaikille AkutTaalla.com-sivuston yrityksille suorittaaksesi tai lähettääksesi tietoja uusista tuotteistamme ja tarjouksistamme sinulle (ii) jos meillä on oikeus tai velvollisuus paljastaa tai on lain mukaan sallittua tai pakko paljastaa tällaista tietoa.


Toimitusehdot

Emme sulje pois sitä mahdollisuutta, että tuotteemme voivat loppua varastostamme. Tässä tapauksessa varaamme oikeuden lähettää tuotteita Hongkongista ilman lisäkustannuksia.

Jos lähetystapa eroaa valitsemastasi, voimme palauttaa sinulle hintaeron postitusmaksuista.


Vastuuvapauslauseke:

Kaikki tuotemerkit ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Luettelossa mainitut tuotenimet ja mallimerkinnät on tarkoitettu vain osoittamaan näiden tuotteiden yhteensopivuus eri koneiden kanssa. AkutTaalla.com ei ole millään tavalla sidoksissa mihinkään tässä luettelossa lueteltuihin valmistajiin, eikä yksikään näistä valmistajista ole sponsoroinut tai hyväksynyt tässä luettelossa myytäviä akkuja. Kaikki tässä luettelossa luetellut tavaramerkit tai mallinumero on yksilöity vain yhteensopivuutta tai ristiviittauksia varten.