Maksutiedot


Hyväksymme seuraavat maksutavat PayPalin (turvallisimman maksutavan verkkokaupoissa) kautta:

PayPal-maksujärjestelmä tukee Mastercard, Visa, Discover -sovelluksia.

maksut, joita tukee PayPalMastercard-maksut, joita tukee PayPal Visa -maksut, joita tukee PayPal. Löydä maksut, joita tukee PayPal

Tilauksista (ei kaupallista arvoa) ei ole myyntiveroa.


Kuinka voi toimittaa paristot kolmansille osapuolille?

Tuotteiden tai lahjojen lähettäminen kolmansille osapuolille on helppoa. Lisää kassalla prosessin aikana vain asianmukainen lähetysosoite tai voit vain lähettää meille sähköpostia Tervetuloa Ota yhteyttä pyytääksesi "toimitusosoitetta", joka poikkeaa PayPalista. Se on niin helppoa!


PayPalin suojaus ja yksityisyys

Onko PayPalin käyttö turvallista?

PayPal suojaa henkilökohtaisia ​​taloudellisia tietojasi alan johtavilla turvallisuus- ja petostentorjuntajärjestelmillä. Kun käytät PayPalia (luottokortti- tai PayPal-tili), henkilökohtaisia ​​taloudellisia tietojasi ei jaeta kenellekään myyjälle. Kun maksusi on suoritettu, sinulle lähetetään sähköpostiosoite tästä tapahtumasta PayPalista.

BBB: n tietosuojasertifikaatti

PayPal, Inc: n tiedotuskäytännöt on tarkistettu ja täyttävät Better Business Bureau -yrityksen BBBOnline Privacy Program -standardit.

Huomautus: Tämä sinetti osoittaa, että PayPal on BBB Online Privacy Program -ohjelman jäsen eikä heijasta millään tavoin PayPal-palvelua käyttävän myyjän suhdetta Better Business Bureau -yritykseen.


PayPal-ohje suojaa tiliäsi ja ostoksesi

PayPalin alan johtavat petosten torjuntatoimenpiteet ja niiden ainutlaatuinen menetelmä pitää henkilökohtaiset taloudelliset tietosi yksityiseltä myyjiltä ja tehdä sinusta turvallinen tapa maksaa verkossa. Lisäksi he tarjoavat seuraavat suojaamaan ostoksesi:

  • 100% suoja tililtäsi lähetetyiltä luvattomilta maksuilta.
  • PayPalin avulla olet suojattu tililtäsi lähetetyiltä luvattomilta maksuilta.
  • PayPal lähettää sähköpostivahvistuksen jokaisesta tilitapahtumasta.
  • Jos saat vahvistuksen tapahtumasta, jota et tunnista, ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakastukitiimimme auttaa sinua selvittämään tilanteen.


Riitojen ratkaisu PayPal-ostoksissa.

Kun maksat PayPalilla (luottokortti tai PayPal-tili), pääset riitojen ratkaisumenettelyyn, nimeltään Ratkaisukeskus. Sen kautta voit tehdä kanteen:

  • Fyysinen hyödy, josta maksit, mutta et koskaan saanut.
  • Ostamasi fyysinen hyödyke, joka on huomattavasti erilainen kuin mitä luettelossa kuvailtiin.

Riitojenratkaisun asiantuntijat keräävät tietoja liiketoimistasi ja auttavat sinua ratkaisemaan ongelman. Koko prosessin aikana sinulle ilmoitetaan vaatimuksen tilasta sähköpostitse ja tilisi yleiskatsaussivulla.