Tietosuojakäytäntö


Lue alla olevat ehdot huolellisesti. Päästäksesi tälle verkkosivustolle sinun kaikkien tulee olla rajoituksia. Näitä ehtoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta, ja me pidämme kaikki päätösoikeudet. Ilmoitamme sinulle lähettämällä muutokset tälle verkkosivustolle myöhemmin. Älä päästä tälle verkkosivustolle, jos et hyväksy näitä ehtoja.

Sinua kielletään ehdottomasti tämän sivuston luvaton käyttö, mukaan lukien käyttäjätunnuksen ja salasanojen väärinkäyttö, plagiointi jne.


Takuu- ja hyvityskäytäntö
 1. Takaamme, että verkkosivustollamme myydyt tuotteet, jotka eivät ole nimenomaisesti mainittu, ovat 100% aivan uusia ja vailla materiaali- ja valmistusvirheitä.
 2. Takaamme tuotteillemme yhden vuoden normaalissa, ei-kaupallisessa käytössä. Vialliset tuotteet voidaan korvata, jos ne palautetaan vuoden sisällä ostopäivästä. Palautukseen on liitettävä RMA-numero, joka on annettava pyynnöstä ja lähetettävä ennakkomaksuna.
 3. Takuuaika on vuosi alkuperäisestä ostopäivästä. Jos korvaava tuote lähetetään, se ei käynnisty uudelleen tai pidentää takuuaikaa millään tavalla.
 4. Akkujen tai akkuihin liittyvien tuotteiden solujen kapasiteetin tyhjeneminen säännöllisen käytön aikana on normaalia, eikä se tarkoita vikaa.
 5. Takuumme ei koske tuotteita, jotka ovat fyysisesti vaurioituneet tai jotka eivät ole normaaleissa käyttöolosuhteissa väärinkäytön tai virheellisen asennuksen seurauksena ostajan / käyttäjän osassa.
 6. Kaikkien takuukorvauspyyntöjen mukana on tarvittaessa oltava ostokuite, ja ne on tehtävä jälleenmyyjän tai myyntipisteen kautta, josta akku alun perin ostettiin.
 7. Jos muutat mieltäsi ja haluat palauttaa tuotteen palautusta varten, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja hankkia palautettavan kauppavaltuutuksen (RMA) numeron viidentoista (15) päivän kuluessa ostoksesta. Palautus kolmenkymmenen (30) päivän sisällä ostoksesta voi tapahtua vaihtoa, hyvitystä tai palautusta varten harkinnan mukaan. EI hyvitystä hyväksytä 30 päivän kuluessa vastaanottamisesta.
 8. Palautusta tai vaihtoa varten palautetun tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessaan, ja sen on oltava täydellinen ja ehjä. Asiakas vastaa palautettujen tuotteiden lähetysmaksuista. Suojaaksesi suosittelemme, että vakuutat palautuslähetyksesi vahingoilta ja vahingoilta ja käytät lähettäjää, joka voi toimittaa sinulle toimitustodistuksen.
 9. Tämä takuu ei koske laitteita, kuten tietokoneita tai kameroita, jotka saavat virtansa akkuista. Meitä ei voida pitää vastuussa tuotteidemme väärinkäytöstä.


Kaikkien myyntitapahtumien takuu- ja palautuskäytäntöjä tarkistetaan seuraavasti:
 • Yhden vuoden takuu myönnetään mainostuotteille alkuperäisestä ostopäivästä alkaen normaalissa ja ei-kaupallisessa käytössä. Vaihto-osat, jos ne on annettu, eivät käynnisty uudelleen tai pidentä millään tavalla takuuaikaa.
 • Kaikkien tavaroiden palauttamiseen mistä tahansa syystä on liitettävä RMA-numero, joka on annettava pyynnöstä. Ilman RMA-numeroa palautetut tuotteet viivästyttävät prosessia tai jätetään huomioimatta.
 • Jos et ole tyytyväinen tuotteisiimme, ota meihin yhteyttä saadaksesi RMA-numero 15 päivän sisällä ostosta. Tuotteet on palautettava 100% kokonaan, mukaan lukien kaikki komponentit, alkuperäiset laatikot ja pakkausmateriaalit, käsikirjat ja muut valmistajan toimittamat lisävarusteet. Pidätämme oikeuden veloittaa 10%: n uusintapalkkio puutteellisista palautuksista.
 • Kaikille palautetuille viallisille tuotteille järjestetään korvaaminen, mikäli viat tarkistetaan. Palautettujen tuotteiden on kuitenkin oltava 100% täydellisiä.
 • Palautuspyyntö hyväksytään VAIN kun korvaavia tuotteita ei ole saatavana.


Hyväksymiskäytäntö

Tilauksen hyväksyminen ja sopimuksen tekeminen sinun ja meidän välillä tapahtuu lähettäessäsi sinulle tilaamia tuotteita, jollei ole ilmoitettu, että emme hyväksy tilaustasi, tai jos olet peruuttanut sen ohjeiden ohjeiden mukaisesti. peruuttaa ja tilata.

Tilauksen hyväksymättä jättäminen voi johtua yhdestä seuraavista: • Tilaamasi tuote ei ole saatavissa varastosta. • Emme pysty hankkimaan valtuutusta maksuasi varten. • Hinnoittelu- tai tuotekuvausvirheen tunnistaminen. kelpoisuus tilauskriteereihin, jotka on määritelty pääehdoissa ”


Tekijänoikeusilmoitukset

Tekijäteokset, kuten kaikki tällä sivustolla mainitut mallit, grafiikat, tekstit ja kuvat, varaa AkutTaalla.com. Ilman omistajan virallista suostumusta näitä aineistoja ei saa kopioida, lähettää, näyttää, levittää tai jäljentää laittomasti liiketoimintaan tai kaupallisiin tarkoituksiin.


Verkkosivuston sisältö ja tiedot

Voimme käyttää tämän sivuston tietolähdettä henkilökohtaisesti, jos sinun on noudatettava käyttöehtojamme. Jos kuitenkin osallistut tietojenvaihtoon kolmannen osapuolen kanssa, et voi enää ladata, tulostaa tai jakaa tietoja enää. Mitään tällä verkkosivustolla julkaistua materiaalia ja tietoa ei saa jäljentää, tallentaa hakujärjestelmään tai siirtää millään muodolla tai millään tavalla, sähköisesti, mekaanisesti, valokopioimalla tai levittää edelleen toiselle henkilölle tai henkilöllisyydelle. Sinun ei pidä harjoittaa tätä verkkosivustoa koskevaa toimintaa, joka on ristiriidassa sovellettavien lakien, asetusten, ehtojen ja ehtojen kanssa, jotka olet sopinut kanssamme. Sinun on hyväksyttävä, että et käytä mitään automaattisia laitteita, kuten robotteja tai hämähäkkejä, tai manuaalista prosessia web-sivujemme seuraamiseen tai kopiointiin luvattomiin tarkoituksiin ilman erillistä lupaa.


Vastuun rajoitus

Toimittajamme tai voimme poistaa tai tehdä muutoksia tässä kuvattuihin tietoihin, tuotteisiin tai palveluihin milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle ja ilman vastuuta sinulle. Pidätämme oikeuden lopettaa kaikki tai kaikki verkkosivustojen tarjoukset ilman erillistä ilmoitusta.

Me kieltäydymme kaikista verkkosivustoa koskevista takuista ja esityksistä, mukaan lukien kaikki implisiittiset takuut kaupallisuudesta, kolmansien osapuolten oikeuksien loukkaamisesta, viruksista tai muista haitallisista koodeista vapaudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen;

Emme takaa verkkosivustolla olevien tietojen ja materiaalien tarkkuutta, riittävyyttä tai täydellisyyttä. Kieltäydymme nimenomaisesti vastuusta virheistä tai puutteista materiaaleissa ja tiedoissa;

Emme ole vastuussa viiveistä, käyttövaikeuksista, tietokoneviruksista, haitallisista koodeista tai muista tämän sivuston virheistä, verkkosivuston ja käyttäjien tiedostojen ja käyttäjien selainten tai muiden sivustojen käyttöohjelmien välisistä yhteensopimattomuuksista tai muista ongelmista jotka käyttäjät kohtaavat syistä, joita meidän käsistämme ei ole.

Kaikille tuotteillemme taataan virheitä 30 päivän ajan siitä, kun lähetyspäivämäärästä toisin mainitaan tässä, me vapautamme kaikista takuista tai minkäänlaisista ilmaisuista tällä sivustolla myytäville tuotteille. Hyväksyt, että minkä tahansa myytyn tuotteen ainoa ja yksinomainen vastuu verkkosivustollemme on tilatun tuotteen hinta. Lisäksi verkkosivustomme, tytäryhtiöt ja kolmannet osapuolet eivät missään tapauksessa ole vastuussa myytyihin tuotteisiin liittyvistä erityisistä, epäsuorista, välillisistä tai rangaistavista vahingoista.


turvallisuus

Turvallisuus on tärkein prioriteettimme. Olemme sitoutuneet pitämään tilitietosi turvassa. Voit suorittaa maksun Paypalin kautta, joka molemmat hyväksyvät verkkosivustollemme kehittyneen suojatun pistokekerroksen (SSL), joka voi tehdä tapahtumastasi turvallisen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olemme vastuussa tilisi ja salasanan luottamuksellisuudesta. Siksi, varmista, että pidät salasanasi turvassa. Jos olet alle 18-vuotias, kaikki liiketoimesi on tehtävä vanhempiesi tai huoltajien valvonnassa.


yksityisyys

Hyväksyt, että voimme paljastaa ja siirtää kaikki tämän verkkosivuston kautta tarjoamasi tiedot (i) kaikille AkutTaalla.com-sivuston yrityksille suorittaaksesi tai lähettääksesi tietoja uusista tuotteistamme ja tarjouksistamme sinulle (ii) jos meillä on oikeus tai velvollisuus paljastaa tai on lain mukaan sallittua tai pakko paljastaa tällaista tietoa.


Toimitusehdot

Emme sulje pois sitä mahdollisuutta, että tuotteemme voivat loppua varastostamme. Tässä tapauksessa varaamme oikeuden lähettää tuotteita Hongkongista ilman lisäkustannuksia. Jos lähetystapa eroaa valitsemastasi, voimme palauttaa sinulle hintaeron postitusmaksuista.

Käytämme antamiasi tietoja, kun teet ostoksia sivustollemme käsitelläksesi tilauksiasi, pitääksesi sinut ajan tasalla tilauksistasi ja mukauttaaksesi ostokokemuksesi. Luottokorttitapahtumien ja tilausten täyttämiseksi voidaan palvella sinua tehokkaimmin. He saavat luottokortin vahvistamiseen ja valtuuttamiseen sekä tilauksen käsittelyyn tarvittavat tiedot. He ovat sopimusvelvoitteita pitämään henkilökohtaisia ​​tietojasi yksityisesti, eivätkä he saa käyttää tai jakaa tietojasi omaan tarkoitukseensa, markkinointi mukaan lukien. Käytämme sähköpostiosoitettasi lähettääksesi sinulle uutiskirjeitä, jos pyydät tullaksesi luetteloomme.